minimizeminimize

O M  N Y T T

NYTT er en liten, dynamisk, kunnskapsintensiv bedrift med store ambisjoner.

NYTT-teamet består p.t. av Andreas, Ola, Niffe og Kristin.

NYTT leverer er bredt spekter av tjenester knyttet til presentasjon på web og papir. Vår spesialitet er sider med dynamisk innhold, og sider med stort informasjonsmateriale som skal være søkbart og tilgjengelig. Dette inkluderer webbutikker, aviser, registre/kataloger osv. Vi kan levere sikre og stabile tjenester. Det er kunden som setter begrensningene på hvem som skal ha adgang til materialet.

NYTT leverer også webhoteller. Vi tilbyr god driftsstabilitet på servere med php, MySQL og cgi-muligheter.NYTT kan nå også tilby utforming av trykksaker. Vi kan bistå på alt fra tekstutarbeidelse og -bearbeidelse, korrekturarbeid, grafisk profil og ombrekking. Ønsker du årsrapporten din både på nett og på papir, er NYTT et naturlig valg.

NYTT besitter bred teknisk og strategisk kompetanse innenfor data- og internetteknologi. Vi søker å bistå kunder til å velge de løsninger som best kombinerer de viktigste faktorene; kvalitet, pris og tilgjenglighet; til den enkelte bedrifts behov.

Vi setter oss gjerne ned sammen med deg, for å gjennomgå din bedrifts behov og ønsker. NYTT ser fram til å høre fra deg.

Send oss en e-post, så tar vi kontakt. post@nytt.no